The TO BE LIST

Gepubliceerd op 4 januari 2017 om 19:51

Welkom in 2017. Het jaar waarin het gaat gebeuren. Het jaar waarin alles waarschijnlijk op zijn plek valt. Het jaar waarin er geen sprake meer is van een dilemma, maar dit is het jaar waarin het roer om gaat en we niet zeiken maar doorzetten. Bij deze: de TO BE LIST.

Toch? Elk jaar wanneer het jaar zijn einde nadert komen de goede voornemens uit de kast. Vroeger (breed begrip, en ik ben nog zo jong) vond ik het maar onzin. Wat verandert een datum nou? Maar nu, nu ik waarschijnlijk volledig te maken heb met het dertigers dilemma, vind ik het ineens heerlijk spiritueel en houd ik stiekeme gesprekken met mezelf over waarom 2017 mijn jaar gaat worden. 

Noem het suf maar ik heb dus een lijstje gemaakt. Een lijstje waarin ik alles op heb geschreven wat ik in 2017 anders wil doen. Een soort checklist, want dat gestructureerde past bij de rest van mijn leven en alle houvast is welkom. Natuurlijk heb ik geen glazen bol en weet ik niet hoe, waar en wanneer de zaken zich gaan voordoen, maar ik ben wel van plan om het lijstje zo nu en dan te bekijken en er zaken van af te kunnen strepen. 
'' a goal not writen down is just a dream '' En zo is het eigenlijk. Ik las laatst een artikel wat me bijgebleven is. Het ging over de TO BE LIST. Het is diezelfde lijst maar dan niet met acties maar met doelen over wat je wil zijn en wat je daarom dus gaat creeen. Een goede tip, niet alleen tijdens de jaarwisseling maar eigenlijk op elk moment. 

 

Doe je met me mee? Ik deel de mijne graag, als extra stimulans! Mijn TO BE LIST. Ik wil graag:
1. Een blogger zijn

2. Meer tevreden met de kleine dingen zijn

3. Niet meer piekeren

De bovenstaande zaken zijn mijn doelen voor dit jaar. Nu ik het lees is het een combi van to be en to do, maar er zijn geen regels. Nu is het aan jullie!

#Mindful


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.