Mijn lof en roem voor deze planner en agenda.

Gepubliceerd op 5 augustus 2017 om 21:46

Laatst zei ik tegen iemand dat ik van structuur hield. Nee, zei hij: jij houdt niet van structuur, jij hebt structuur nodig. En hij kende mij (ik kende hem net 10 minuten) beter dan ik dacht. Het is waar: ik ben lang leve de impulsieve acties, geel voor de mensen die weten wat ik bedoel, maar kom de dag door met lijstjes en rijtjes. Zonder houvast blijft het in mijn hoofd rondspoken; en dan word ik GEK! Ik ging op zoek naar de perfect planner.

Nou is Augustus nou niet per se de meest voor de hand liggende maand voor een agenda, geen schoolagenda, dus dat was een uitdaging. Kom maar op. Met wat deskresearch kwam ik op een lijstje (duh) en ging deze vervolgens in mijn omgeving na. ' Ken jij de ... agenda? ' ' waar moet een agenda aan voldoen?' Dat laatste was ook de vraag aan mijzelf.

1. Een agenda moet flexibel in te delen zijn: check
2. De agenda hoeft geen lesuren te hebben: check
3. Ik wil in Augustus bij Augustus kunnen beginnen: check
4: Ruimte voor noties?: check
5. Niet te groot niet te klein: check
6. Er mooi uitzien (wat erg smaakgebonden is): check
7: Naast dag, ook weekindelingen: check
8: Als je meer dan alleen zakelijke afspraken hebt, een eigen leven, hier apart ruimte voor: check

Oke, leuk, welke is het geworden? De Macha planner. Echt, heel erg handig! Je moet er van houden om met stickertjes en eigen invulling de boel te bekleden (i love it) maar dan heb je ook echt je eigen toko. Administratie en naslag: alles stop ik erin.

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie agenda raad ik hem echt aan. Ook als je in november op zoek gaat overigens! #always

Jongens, 1 september start ik met mijn opleiding, dus die agenda en ik: BEST FRIENDS!
Welke agenda gebruiken jullie op je telefoon? Handig voor ernaast wellicht!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.