Een nieuw kindje is geboren

Gepubliceerd op 16 augustus 2017 om 08:04

Mijn nieuwe kindje: een nieuw project. 365 laptoplife gaat vanaf 1 september van start. Het is mijn weg van loondienst naar zelfstandigheid, met tips & trucs voor iedereen die net startend is of de droom ook heeft.

De laatste voorbereidingen worden gedaan maar gaandeweg krijgt het vorm. Er zijn zoveel ambitieuze meisjes die ook een droom hebben, maar de middelen en de weg is nog zo onduidelijk dat de sprong te groot is. Neem mij als je proefkonijn. Volg mij 365 dagen en leer van mijn ups en down. Gaandeweg zal ik handige tools, formats, formulieren en de nodige handvatten voor je aanreiken. In samenwerking met een aantal anderen gaan wij het voor jou net wat makkelijker maken om te beslissen of dit jouw weg is.

Hoe werkt het doen van inkomstenbelasting? Wat moet ik bij de kvk als starter? Ben ik verzekerd? Heb ik de nodige budgettering op orde? Hoe schrijf ik mijn businessplan?

Naast mijn persoonlijke blog komt er een data base met alles wat wij (ik schaal mezelf hieronder) nodig hebben aan zakelijke tools. Zo kan jij altijd terecht bij mij, en ik hoop ik ook bij jou. Ongeacht wat je beroep of interesse is, we komen elkaar altijd tegen.

Naast tekst en uitleg is er ook product page. Hier komen de nieuwe trends op het gebied van producten aan de orde. Welke agenda? Welke apps zijn nodig? Volg het op de voet!

Omdat ik dit naast helemaal voor mezelf ook helemaal voor jullie doe hoop ik op de nodige support. Wees er tijdig bij en reken op leuke voordelen!

Volg je me alvast op instagram? Www.instagram.com/365laptoplife

Bedankt meisjes!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.