Ben jij een coach die dezelfde doelgroep deelt? Wij komen graag met je in contact!  op info@hetdertigersdilemma.nl staan we je graag te woord. Wellicht kunnen wij je helpen en pronkt jouw website/blog binnenkort in onze nieuwe rubriek! 

Self Growth!

 

Easy does it! Kijk de vide voor een kickstart van je week! Het spreekt voor zich, duurt ongeveer 5 minuutjes en je hebt er ZEKER wat aan. Echt. Geloof ons.Nu al een van onze favo's! 

 

Vind je coach!


Zoek jij een coach die bij je past? We hebben de beste voor je geselecteerd. In het kopje vind je coach elke week een nieuwe coach! De eersten zijn toegevoegd. Neem een kijkje! 


Nieuwste blogs                                      

Werken met een coach

Ik ben momenteel bezig met een eigen coachingsopleiding. Ik coach momenteel al hier en daar, maar meer voor de lol en zou graag een professioneler rugzakje hebben in mijn vervolgstappen. Sinds deze week is ook de ' vind je coach' rubriek live op mijn site. Het lijstje wordt steeds langer, week na week, en ook bij mij kan je straks terecht voor een leuke sessie. Waarom zou je een coach inschakelen, ga ik zelf naar een coach, wat voor coach past bij jou en wat kan je verwachten? Ik vertel het je hieronder.

Lees meer »

Gezonder leven - je lichaam verandert

Ik was altijd een persoon die alles kon eten en niet per se aankwam. In elk geval, meer dan anderen. Er is een tijd geweest in mijn tienerjaren dat ik daarin doorsloeg, maar over het algemeen ben ik gezegend met goed genen. Iedereen waarschuwde me: ' op een bepaalde leeftijd zal het je niet meer allemaal zo makkelijk afgaan, en zal ook jij op je eten gaan letten'. Ja, die tijd is nu aangekomen. En ik ook. Of naja, was. Ik ben bewuster gaan leven, want je lichaam verandert. Ik ben 27, hoe moet dat over 10 jaar? Hoe ervaren jullie dat?

Lees meer »

Een nieuw kindje is geboren

Mijn nieuwe kindje: een nieuw project. 365 laptoplife gaat vanaf 1 september van start. Het is mijn weg van loondienst naar zelfstandigheid, met tips & trucs voor iedereen die net startend is of de droom ook heeft.

Lees meer »

Mijn lof en roem voor deze planner en agenda.

Laatst zei ik tegen iemand dat ik van structuur hield. Nee, zei hij: jij houdt niet van structuur, jij hebt structuur nodig. En hij kende mij (ik kende hem net 10 minuten) beter dan ik dacht. Het is waar: ik ben lang leve de impulsieve acties, geel voor de mensen die weten wat ik bedoel, maar kom de dag door met lijstjes en rijtjes. Zonder houvast blijft het in mijn hoofd rondspoken; en dan word ik GEK! Ik ging op zoek naar de perfect planner.

Lees meer »

Ik ga weer studeren. Je bent nooit te oud om te leren, toch?

2017 is het jaar van verandering voor mij. Of in elk geval van luisteren naar mijn hart. Zal ik gelukkig op mijn leven terugkijken mocht ik ooit vaarwel zeggen? Ik doe er in elk geval alles aan om geen spijt van iets te krijgen. De stap die ik nu genomen heb? Ik heb me ingeschreven voor een studie!

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief vol leuke tips, trucs en feitjes!