Ben jij een coach die dezelfde doelgroep deelt? Wij komen graag met je in contact!  op info@hetdertigersdilemma.nl staan we je graag te woord. Wellicht kunnen wij je helpen en pronkt jouw website/blog binnenkort in onze nieuwe rubriek! 

Self Growth!

 

Easy does it! Kijk de vide voor een kickstart van je week! Het spreekt voor zich, duurt ongeveer 5 minuutjes en je hebt er ZEKER wat aan. Echt. Geloof ons.Nu al een van onze favo's! 

 

Vind je coach!


Zoek jij een coach die bij je past? We hebben de beste voor je geselecteerd. In het kopje vind je coach elke week een nieuwe coach! De eersten zijn toegevoegd. Neem een kijkje! 


Nieuwste blogs                                      

10 tips voor een Girlboss- vakantie

Zoals veel van jullie ga ook ik op vakantie. Het is iets waar ik al het hele jaar naar uitkijk. Of zoals veel van ons; het hele half jaar, want eerlijk gezegd ga ik wel meer dan eens per 365 dagen weg. Wat een luxe. Heerlijk even niets doen. Of juist een nieuwe plaats verkennen. Je hebt het verdiend en ik ook. We werken zo hard dat we nauwelijks aan ontspannen en zen-momentjes toekomen. En wat nou als juist ik jou zeg dat ik het deze vakantie er niet zo makkelijk vanaf ga maken. Ik ga aan de slag, en ja, ik bedoel het W-woord. Deze vakantie ga ik werken.. aan mezelf, voor mijzelf.

Lees meer »

Als je vooral weet wat je niet wil, weet je dan wat je wel wil?

Ik heb persoonlijk een hekel aan mensen die tegen dingen zijn. Protesten zijn vaak tegen iets, anders dan voor het tegenovergestelde. Toch betrap ik mijzelf erop dat ik vooral zit te klagen over die dingen die me niet aanstaan. En dat ik zo aan het klagen ben, dat staat me ook niet aan. Kan je er achter komen wat je wel wil, door de dingen die je niet wil te bekijken? Voor het gemak neem ik mijn eigen carriere onder de loep, maar waarschijnlijk is het wel met meerdere aspecten in mijn leven toe te passen (als het werkt)! Lets try this!

Lees meer »

Wat is dat eigenlijk, het DertigersDilemma?

''The quaterlife crisis'', zo wordt hij ook wel eens genoemd. Die fase ergens tussen je 25e en 35e levensjaar waarin er zoveel tegelijk op je af komt, je zoveel veranderingen doormaakt en zo veel keuzes mag maken, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Leuk, al die keuzes. Dan kan je precies alles zo in elkaar kleien zoals jij het wil en kan je precies doen waar je hart ligt. Maar, waar ligt je hart dan? Zoveel keuzes, zoveel stress: welkom keuzestress!

Lees meer »

Quit your job! De belangrijkste redenen om je baan op te zeggen?

Een hele lange tijd hik ik aan tegen het feit dat mijn huidige werk niet meer voldoet aan hetgeen ik in een baan zoek. De spreekwoordelijke koek is op, helaas. Hoewel ik echt al een hele lange tijd dit gevoel heb, is echt ontslag nemen een hele grote stap. Je zegt je zekerheid op, je vertrouwde plekje, krijg je wel een nieuwe baan en nog belangrijker: wat wil je dan wel? Alle voors-en-tegens in een lijstje en je hebt je antwoord toch? Is dat echt zo makkelijk? Ik onderzocht de top 5 redenen waarom mensen ontslag nemen.

Lees meer »

Stress a little less!

Stress is de grootste beroepsziekte van Nederland. Recent bracht het FNV een artikel uit over dit onderwerp. Ik dacht het al lang, maar zo op papier is het nog meer in your face. Waarom stressen we met z'n allen zo? Wat veroorzaakt het en wat kunnen we er tegen doen? Ik zocht het uit!

Lees meer »

Als je nog steeds niet weet wat je 'later" wil worden.. Tips please!

'Later als ik groot ben word ik dolfijnentrainster'. Ik wist het helemaal zeker, dat was mijn toekomst. Dat ik daarvoor eigenlijk mijn ABC, en meer, diploma al veel eerder op zak moest hebben was een bijzaak. Ik wilde het, dus zo zou het gebeuren. Als ik het aan anderen vertelden gingen ze er leuk in mee, dat kon natuurlijk ook best! Naarmate ik ouder werd kreeg ik vaker de 'ja, wie wil dat nou niet? Alle meisjes willen dat, dat verandert nog wel'.. En toen ik nog wat ouder was kreeg ik vaak de beren op de weg te horen, waarom het allemaal niet mogelijk zou zijn. En daar luisterde ik gewoon naar, ze zouden het wel weten. Maar hebben ze eigenlijk wel gelijk gehad of luisterde ik naar doorgewinterde pessimisten die zelf tevreden waren met een leven waarin ze settelden? En weet ik daarom nog steeds niet wat ik later wil worden?

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief vol leuke tips, trucs en feitjes!