Ben jij een coach die dezelfde doelgroep deelt? Wij komen graag met je in contact!  op info@hetdertigersdilemma.nl staan we je graag te woord. Wellicht kunnen wij je helpen en pronkt jouw website/blog binnenkort in onze nieuwe rubriek! 

Self Growth!

 

Easy does it! Kijk de vide voor een kickstart van je week! Het spreekt voor zich, duurt ongeveer 5 minuutjes en je hebt er ZEKER wat aan. Echt. Geloof ons.Nu al een van onze favo's! 

 

Vind je coach!


Zoek jij een coach die bij je past? We hebben de beste voor je geselecteerd. In het kopje vind je coach elke week een nieuwe coach! De eersten zijn toegevoegd. Neem een kijkje! 


Nieuwste blogs                                      

Geld maakt niet gelukkig (?)

We hebben eindelijk de sleutel van ons mooie nieuwe koophuis ontvangen! Yes, ik kan niet wachten tot het 'af' is! Ik ben ontzettend aan het kopen geslagen; stoelen, tafel, kleedje, kastje, rekje, ditje, datje. Maar allemaal onmisbaar hoor. Toch? En is het eigenlijk ooit af? En wil ik dat eigenlijk wel?

Lees meer »

Heb jij last van een quaterlife-crisis? Zo herken je hem!

Het schijnt iets normaals te zijn om af en toe het idee te hebben dat je in een sleur zit. Ik heb het echter te vaak naar mijn idee. Soms zie ik mezelf als een hamstertje dat in een radje loopt, steeds hetzelfde radje in steeds hetzelfde kooitje. Goede metafoor eigenlijk, ook die kooi. En ik ben nog zo jong!

Lees meer »

Tips bij banenwissel

Vooral voor vrouwen van 'onze leeftijd' kan het overstappen van baan voor een aantal grote vragen zorgen. Zelf loop ik vooral tegen de volgende aan: 'Is het nu de tijd om te wisselen of moet ik blij zijn met mijn vaste contract?' 'Wil iemand mij straks wel hebben als ik kinderen heb?'

Lees meer »

Hormonen en de pil, enzo.

Sinds mijn 14e ben ik al 'aan de hormonen'. Ik heb steeds vaker het gevoel dat ik er vanaf wil, van alle hormonen! Een groot deel van mijn onrustige spanning wijd ik aan de hormonen. En mijn moodswings, die wijdt mijn vriend er voor het gemak maar aan. Oja, en ik heb ook al opvliegers, kan dat? Zal ik stoppen met de hormonen en is er een goed alternatief?

Lees meer »

Chronisch moe? Zo lijkt het soms wel!

Ik ben me ervan bewust dat klagen niets helpt en dat alles altijd veel erger kan, maar ik merk het bij mezelf. Steeds meer en steeds vaker. Zo oud ben ik toch nog niet? En toch lijkt het wel zo: ik ben altijd moe. Terwijl ik de eerste alinea typ weet ik dat ik er wat aan moet doen.. Goed kan het namelijk niet zijn. Maar er iets aan doen kost energie, toch? en juist dat ontbreekt geregeld. Ik ben op onderzoek uitgegaan en ben eerst in m'n directe omgeving gaan vragen: ben ik de enige?

Lees meer »

Kleding voor 'onze leeftijd'?

Nieuw jaar, nieuwe kansen? Of nieuwe kleding? In elk geval is januari zo'n maand waarin ik de balans opmaak en mijn kledingkast uitruim. Wat heb ik afgelopen jaar niet aan gehad en waarvan wist ik het bestaan niet eens? En, de vraag die steeds vaker rijst: waar ben ik nu echt té oud voor?

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief vol leuke tips, trucs en feitjes!