Ben jij een coach die dezelfde doelgroep deelt? Wij komen graag met je in contact!  op info@hetdertigersdilemma.nl staan we je graag te woord. Wellicht kunnen wij je helpen en pronkt jouw website/blog binnenkort in onze nieuwe rubriek! 

Self Growth!

 

Easy does it! Kijk de vide voor een kickstart van je week! Het spreekt voor zich, duurt ongeveer 5 minuutjes en je hebt er ZEKER wat aan. Echt. Geloof ons.Nu al een van onze favo's! 

 

Vind je coach!


Zoek jij een coach die bij je past? We hebben de beste voor je geselecteerd. In het kopje vind je coach elke week een nieuwe coach! De eersten zijn toegevoegd. Neem een kijkje! 


Nieuwste blogs                                      

Perfectionisme loslaten? Zo doe je dat!

'Niemand is perfect'. Dat is natuurlijk waar en dat vind ik ook heel aannemelijk. Toch streef ik er van nature naar om de beste te zijn in wat ik doe en daardoor doe ik ook eigenlijk het liefst de dingen waar ik goed in ben. Falen vind ik verschrikkelijk namelijk en dat je overal wat van leert (en dat dat belangrijker is dan winnen) is zó waar maar ook zó lastig te verkroppen als je net als ik perfectionistisch bent. Hoe komen we hier vanaf?

Lees meer »

Mis jij de traditionele rolverdeling?

Van nature is een man fysiek - en een vrouw emotioneel sterker. Een vrouw heeft het zorgzame van nature uit meegekregen (wil natuurlijk helemaal niet zeggen dat dat in alle gevallen zo is, en het andersom niet prima werkt) en de man werkt in de basis voor brood op de plank. Door emancipatie en het recht dat vrouwen hebben op werken (gelukkig wel zeg!) is dat in de huidige tijd heel anders dan 50 jaar geleden. Hoe populair is het eigenlijk nog die traditionele rolverdeling? En missen we het soms niet een beetje?

Lees meer »

Sparen voor 'later'

Ik ben best wel een spaarder. Ik hou van het gevoel dat ik safe zit en dat ik financieel mijn nieuwe wasmachine zou kunnen veroorloven. Toch heb ik ook té vaak een gat in mijn hand. 'Als ik het in de sale koop dan verdien ik eigenlijk geld.' Ik kan af en toe wel wat hulp gebruiken, dus ik was blij dat ik wat uitzoekwerk kon gaan doen. Toch vraag ik me ook af: heeft sparen wel zin?

Lees meer »

Huis kopen? Hier mijn 5 tips!

Het is waar, nu is de ideale tijd om een huis te kopen. De rentestand is ontzettend laag en jij bent er klaar voor! Toch? Het is natuurlijk heerlijk om eigenaar te zijn van dat ene plekje, die bakstenen op dat x aantal vierkante meter. Ik wilde het ontzettend graag, en spijt heb ik zeker niet, maar er komt meer bij kijken dan alleen die hypotheek afsluiten. Hier wat tips voor het kopen van jouw huis. Of toch huren?

Lees meer »

Parttime VS Fulltime?

Ik heb soms het gevoel dat ik voor het weekend leef. Dat klinkt wel heel ernstig.. Is het eigenlijk ook. Het gevoel alleen al. Ik ben op werkdagen vaak te moe om de levendige jonge vrouw te zijn die ik diep van binnen ben. Want die ben ik in het weekend? Nee, eigenlijk ook niet.

Lees meer »

The TO BE LIST

Welkom in 2017. Het jaar waarin het gaat gebeuren. Het jaar waarin alles waarschijnlijk op zijn plek valt. Het jaar waarin er geen sprake meer is van een dilemma, maar dit is het jaar waarin het roer om gaat en we niet zeiken maar doorzetten. Bij deze: de TO BE LIST.

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief vol leuke tips, trucs en feitjes!