Door het grote aantal geinteresseerden hebben wij binnenkort de beste coaches voor je op een rij. Verschillende dames stellen we een voor een aan je voor, en zo vormen we een lijst met de beste coaches om je vakkundig bij te staan, mocht je net wat meer hulp nodig hebben. 

 Iris Kolthoff | coacht in ont-moeten

 Coaching bij stress en burnout | Loopbaancoaching | Coaching voor ouders
Praktijklocatie: Rotterdam. Coaching kan ook inhouse of via Skype plaatsvinden
 
 
Als oprichter van De Ontmoetingsplek combineer ik mijn achtergrond als psycholoog en onderzoeker op het gebied van Organisatie- en Gezondheidspsychologie, mijn ervaring als consultant op het vlak van betrokkenheid, bevlogenheid en werk-privé balans, en mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Iedereen heeft overtuigingen. Deze overtuigingen vormen jouw persoonlijke wetboek, jouw regels, jouw 'moetens'. In mijn coachingstrajecten onderzoeken we dit en vinden we waar jij kan ont-moeten.
 
De Ontmoetingsplek staat voor mij voor de verbinding met jezelf en je persoonlijke waarden, en het loslaten van je belemmerende overtuigingen die je ervan weerhouden om je persoonlijke doelen te bereiken.

De Ontmoetingsplek. Een ontmoeting met jezelf.
Waar je zelf ont-moet
 
 

Start Your Change

Plaats: Online, overal

Specialisme: Mindset, verlegenheid & introversie

 Ik ben Michela Puliti, Life Coach bij Start Your Change. Ik help mijn klanten met het nemen van actie en het realiseren van veranderingen in hun leven. Veel (verlegen/introverte) jonge vrouwen zitten zichzelf regelmatig in de weg, maken honderden plannen maar bereiken uiteindelijk veel minder dan zij zouden willen. Ik denk in mogelijkheden in plaats van beperkingen en help mijn klanten met het krijgen van meer zelfvertrouwen & het gaan voor hun eigen droom!

Social media: http://startyourchange.nl/ https://www.facebook.com/startyourchange https://www.instagram.com/startyourchange.nl/

Madelon Rijkers - Help In Progress

millenial-coaching
Waar? Heel nederland

Wat? Madelon coacht mensen in weten wie zij van nature zijn, wat hen drijft en waar zij hun plekje op de wereld zouden kunnen vinden. Vragen als 'Wie ben ik en waar hoor ik thuis?' en 'Wat vind ik nu eigenlijk leuk?' tackelt zij met gemak. Zij legt, samen met jou, jouw interne besturingssysteem bloot.

Uitgaande van iemand's natuur en op welke wijze deze persoon het beste leert, heeft Madelon haar eigen stijl ontwikkeld. Gebaseerd op de bewezen methode van de CVI, begeleidt zij jou op maat naar antwoorden op je vragen. Zij is groot voorvechtster van het bewaken van je eigen vierkante meter, iets waar zij vaak artikelen over schrijft. Doordat zij een gediplomeerd counselor is kan zij een niveau dieper gaan om blokkades en gedachten aan te pakken.

 

Website: 

https://helpinprogress.nl/particulier/

https://www.instagram.com/madelon_rijkers/

https://www.facebook.com/Help-in-Progress-HiP-876406879143618/ 

https://www.linkedin.com/in/madelon-rijkers-84a49025/ 

Nadja van Osch - Mindful Bali

Waar? : Bali, maar wereldwijd online
Wat: mindfulness, ACT, NLP en ook life coaching
 
''Ik zelf woon inmiddels een aantal jaar in Bali waar ik werk nu 3 jaar werk als mindfulness en self love coach.  Ik richt me echt volledig op de relatie die iemand met zichzelf heeft omdat ik uit ervaring weet dat als dat verandert alles mee verandert. Ook zal dat snel helderheid brengen over wat je echt wilt in het leven.  Ik duik diep in geloofsovertuigingen verbreken, leren hoe je met je mind om kan gaan, leren om met stress om te gaan, het verleden los laten, weer helderheid krijgen en weer terug komen naar wie je bent in plaats van wat je denkt dat er van je wordt verwacht.'' 
 
De online cursus staat nu op : http://bit.ly/Mindfulbalicursus
De Gratis cursus die ik aanbied: bit.ly/minimindfulnesscursus
En mijn 1:1 coachings dus dan kan ook via skype: http://www.mindfulbali.com/complete-course/

 


Caroline van Lankveld

loopbaancoach, coach voor persoonlijke ontwikkeling, lichaamsgericht therapeut en trainer

Waar: Zeist, Utrecht
Wat?
'' Door de combinatie van weinig support en de druk om het beste te moeten kiezen, zie ik regelmatig dertigers in een burn-out belanden. Clienten die bij mij komen hebben voornamelijk burn-out of overspannen klachten. '' 


Website: www.carolinevanlankveld.nl